Je kent het misschien wel, in het begin doet hij van alles voor je. Hij neemt initiatief, koopt misschien wel een kadootje en kookt voor je, wat hij ook doet, hij laat in daden zien dat hij echt voor je gaat. Regeert snel op je appjes, belt je uit zichzelf en wil graag afspreken. En dan opeens… uit het niets… niets meer… of in ieder geval, heel weinig. Je hebt geen idee hoe dat komt, je vraagt je af wat je verkeerd hebt gedaan en weet niet hoe je zijn aandacht weer terug kan krijgen.

Relatieleer.nl geeft je 7 tips die ervoor kunnen zorgen dat hij zijn interesse behoudt of hoe jij ervoor kan zorgen dat hij weer zijn best gaat doen voor je en wat je in ieder geval niet moet doen.

 

  1. Overal waar ‘te’ voor staat…

 

Een beetje cliché, maar daardoor niet minder waar. Overal waar ‘te’ voor staat, is te veel. Ga niet als een bezetene appen en bellen. Overspoel hem niet.

 

  1. Less is more

 

Ook dat is waar. Hoe minder aandacht jij hem heeft, hoe groter de kans dat hij naar jou toekomt. Mits hij echt oprecht geïnteresseerd is in je, natuurlijk. Maar dit is ook een goede manier om erachter te komen hoe oprecht jouw droomprins is.

 

  1. Wissel af

 

Als er altijd hetzelfde gebeurt, wordt het al snel saai. Zorg dus voor wat afwisseling. Dat kan variëren in wat je doet maar ook op de manier waarop je reageert op zijn sms.  of Of reageer eens helemaal niet, terwijl je normaal gesproken binnen een paar seconde antwoord.

 

  1. De jager jaagt

 

Als een man weet dat jij volledig voor hem gaat, hij jou al in the pocket heeft, verliest hij sneller zijn interesse. Mannen zijn jagers, dus geef jezelf niet cadeau. Geef hem ook de kans om jou te veroveren.

 

  1. Na de rust, komt de storm

 

Als jij altijd reageert en direct naar hem toe komt rennen als hij dat vraagt, dan verwacht hij dat ook de volgende keer van je. Doe het eens niet. Je zal zien dat hij beter zijn gaat doen voor je.

 

  1. Relatie of flirt

 

De meeste mannen willen graag een relatie, maar zijn er ook bang voor. Je zijn bang om hun vrijheid te verliezen en om onder de plak te zitten. Die angst kan jij wegnemen door niet alles voor hem te doen maar te laten zien dat je ook je eigen leven hebt.

 

  1. Van alles een beetje

 

Ervoor zorgen dat de man zijn aandacht bij jou houdt, is het aan te raden om van alles een beetje te doen. Geef hem complimenten, maar niet te veel. Toon interesse, maar overdoe het niet. Laat hem weten dat je hem leuk vindt, maar overdrijf het niet. Leidt je eigen leven, neem pauzes in het beantwoorden van zijn berichten en zeg ook eens: “Nee, ik kan vanavond niet.”

 

Dit en veel meer lees en leer je bij RelatieLeer.nl. Meld je nu aan voor een gratis proefles.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord