Een relatie is een samenspel tussen twee mensen, voor het gemak gaan we uit van een man en een vrouw. Daar is de online trainig RelatieLeer.nl ook op gebaseerd. Alles wordt in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat het goed verloopt en dat er iets moois van jullie samen gemaakt kan worden. Het eindstation is zeker niet altijd elkaar het ja-woord geven en een gezin stichten. Maar wel om altijd bij elkaar een fijne thuishaven te vinden. Maar soms lukt dat niet..
Er ontstaat ongemak, irritaties en soms ruzies. Waar er twee partijen zijn, hebben beide schuld, maar toch ligt het voor de vrouw ietsje anders dan het geval is bij de man. Met stellige voorzichtigheid kan er gesteld worden dat vrouwen er in de meeste gevallen er bekaaid vanaf komen.

Vrouw vs man

Als je als vrouw alles op alles hebt gezet om de relatie met je partner te laten werken, kan dit soms zonder resultaat zijn. Je merkt bijvoorbeeld dat je veel moet inleveren en van de andere partij wordt er weinig tot niets ingeleverd. In eerste instantie is het meteen afkappen met de relatie, maar helaas werkt het niet zo.

Feelings

Gevoelens spelen een belangrijk rol en kunnen ervoor zorgen dat je de meest vreemde beslissingen neemt. Als vrouw ben je altijd in de overtuiging dat het goed zal komen.

Tenminste is dat het geval wanneer je serieus voor een relatie wil gaan als vrouw. Je blijft maar hopen en uiteindelijk kom je op het punt waarbij jullie niet meer met elkaar gaan. Dit alles zal zeker pijn doen omdat de potentiële liefde van je leven anders besloten heeft. Het zijn dingen die allemaal gebeuren in het leven en als vrouw moet je hiermee kunnen omgaan. Het is zeker niet makkelijk maar je moet jezelf wel kunnen opkrikken. Als je je als vrouw bevind in relatieproblemen, dan zal je zonder meer jezelf de ruimte gunnen om uit de relatiedip te komen.

Emoties

Vrouwen zijn anders in elkaar gesteld. De meeste vrouwen handelen op basis van hun gevoelens en op zich is dat geen probleem. Het probleem doet zich voor wanneer deze gevoelens gekwetst worden. Een relatiesleur kan ervoor zorgen dat deze gevoelens daadwerkelijk gekwetst worden. Maar als vrouw moet je in het leven veerkracht tonen. Na een pijnlijke relatiebreuk zul je je weer uit de dip moeten vechten. Dan gaat zeker niet zonder slag of stoot. Het begint allemaal om voor jezelf te kiezen. In het verlengde hiervan zul je moeten accepteren dat je niet meer met die ene persoon je leven zult delen. Van het ene op de andere dag je ex vergeten zal zeker niet werken. Jezelf een periode van verdriet gunnen is daarom van eminent belang. Neem hierbij zoveel tijd je maar wilt om alles uit te huilen. Dit zal ervoor zorgen dat de opgekropte gevoelens eruit zullen komen.

After

De periode van verdriet na een relatiebreuk hangt van persoon tot persoon af. In de periode van verdriet is het sterk aangeraden om je even terug te trekken uit het sociaal leven. Jezelf terugtrekken uit het sociaal leven wil niet zeggen dat je je helemaal gaat isoleren. Dat moet je zeker wel gescheiden houden. Na zo een periode van verdriet en verwerking kun je stappen ondernemen om je sociaal leven weer proactief op te pakken. Denk daarbij goed na wat er mis gegaan bij de vorige relatie. Als het nou een orgasmekloof of een aandachtsproblematiek was, het is goed om dit alles in acht te houden wanneer je ready ben om met je nieuwe vlam iets moois van te maken. Zorg ervoor dat je als vrouw je weer klaar bent voor een nieuwe relatie en twijfel vooral niet te veel aan jezelf ….
 
#relatieLeer #relatieproblemen #liefde #love #passie #loveYourself #HouHoudjeeenman #KeepHimInterested #liefde #love #geluk #zelfliefde #samen #22022022 #persoonlijkeontwikkeling #hartzaken #Liefdesverdriet #HoudenVan #Onlinecursus #Relatietherapie #Zelfhulp #PowerWoman #OwnYourLife #ChicksOnALoveMission #ChicksOnAMission #Powervrouwen

Voor het begin van Valentijnsdag gaan we terug tot in de 3e eeuw na Christus. Daar leefde in Rome een priester Valentinus genaamd. Vanwege zijn goede daden werd hij heilig verklaard door de kerk,  14 februari is dus zijn dag. Maar vandaag de dag gaat het om de liefde. Een dag die je jaren geleden nog makkelijk aan je voorbij kon laten gaan, maar de hype om flink uit te pakken is vanaf Amerika ook hier niet meer te missen. En dat is prima als je in een liefdevolle relatie zit, maar dat geldt niet voor iedereen… Dus wat doe je met Valentijnsdag als je niet zo lekker in je relatie zit?

Relatie ervaringsdeskundigen

Wij van Relatieleer.nl weten daar alles van. De ervaringen van ons en anderen hebben we gebundeld in een mooie online cursus. 7 makkelijk leesbare en direct toepasbare lessen die ervoor zorgen dat jij lekkerder in jouw vel zit en veel beter in jouw relatie zit.

Voorproefje

Leuk, denk je wellicht, maar is dat wel iets voor mij? Blader eens in dit e-boek, spreekt het je aan dan krijg je van ons een leuke Valentijnsdagkorting van 14%, kortingscode VALENTIJN22.

VOORPROEFJE

22-02-2022

Een speciale datum die in de teken van de liefde staat, laat je kans niet voorbij gaan. Als corona een ding heeft geleerd dat is dat het leven onvoorspelbaar is en je het zelf zo leuk mogelijk moet maken. Stop dus met doorgaan in een eenrichtingsrelatie, kies voor jezelf, kies voor het leven. Relatieleer.nl leert je om op te komen voor jezelf, om gerespecteerd te worden en samen te gaan voor een evenwichtige relatie. Wacht niet te lang, deze actie loopt tot… je raad het al.. 22 februari 2022.

 

relatie in 2022

Je zal het waarschijnlijk al wel gemerkt hebben als single vrouw: het is niet makkelijk om tegenwoordig te daten in corona tijd. Het is namelijk moeilijker om mensen in het echt ‘toevallig’ tegen het lijf te lopen, waardoor alles via dating apps zoals tinder moet gebruiken en je de gebruikelijke anderhalve meter regel best respecteert… Kortom, er zijn heel veel restricties verbonden aan daten in corona tijd. Maar, weldra komt de kerstperiode eraan en dat is voor een single misschien wel dé hatelijkste periode van het jaar…
De vele vragen over of je nu wel of niet al een relatie hebt, wat er gebeurd is tussen jou en je vervelende ex waarover je liever niet praat met je familieleden en noem maar op.

Tips en tricks

Net zoals elke andere persoon, ben je niet gemaakt om voor altijd single te blijven. Maar hoe verander je dat? Wel, er zijn enkele tips en tricks die we je mee kunnen geven om het iets makkelijker te maken.

Ga naar buiten

De kans is heel erg klein dat je als single een andere single tegen zal komen binnen de vier muren van je eigen huis. Ookal kan je tijdens het daten in corona tijd apps gebruiken zoals Tinder en Bumble bijvoorbeeld, is het nog steeds makkelijker om nieuwe mensen te leren kennen buiten je comfortzone. Zo kunnen je vrienden je misschien voorstellen aan single vrienden van hen, en kan je zo iemand nieuw leren kennen om eventueel een relatie mee op te bouwen.

Do’s en don’t op dating apps

Dating apps zijn tricky. Als je net single bent en je nog nooit Tinder of een andere datingapp gebruikt hebt, kan het je misschien allemaal wat overweldigen in het begin. In dat geval, geen zorgen! Wij geven je graag wat meer tips.
Het is heel belangrijk om van tevoren bij jezelf te checken of je graag een serieuze relatie wil of meer iets tijdelijks. Er zijn namelijk veel mensen die dating apps gebruiken voor tijdelijke, vluchtige relaties en niet meteen op zoek zijn naar iets diepgaands en serieus. Stem dus op voorhand altijd af met de persoon waarmee je aan het chatten bent, of jullie op één lijn zitten! Zo vermijd je teleurstelling langs beide kanten.
Ook is het heel belangrijk om eerlijk en open te zijn. Hoe oprechter je aanpak, hoe meer kans er is dat je er een oprechte ervaring aan overhoudt – en misschien zelfs wel een relatie!

Zelfvertrouwen is key

Ten slotte is zelfvertrouwen een must-have! Als jij erin gelooft dat je een geweldige partner kan zijn voor iemand, zal je dit ook uitstralen en vanzelf de juiste partner aantrekken. Er is namelijk niets zo aantrekkelijk als een vrouw met zelfvertrouwen!
Geloof in jezelf en vertrouw erop dat de prins op het witte paard van 2022 op je wacht. Zolang je af en toe uit je comfort-zone durft te treden, kan je er zeker van zijn dat je nieuwe mensen zal leren kennen. En ook al is het misschien niet meteen de juiste match, kan je op die manier ontdekken wat je echt zoekt in een partner en wat je nodig hebt.

Veel succes en geloof in jezelf!

Relatieleer.nl wenst je een sprankelend 2022!

& staat onze online cursus al op jouw lijstje met goede voornemens?

De meest voorkomende problemen in relaties

Elke relatie ervaart problemen en druk, van ruzies tot problemen met seks of geldzorgen. Een echte relatie heeft dan ook ups en downs, het kan niet altijd over rozen gaan natuurlijk. Als je weet wat de meest voorkomende relatieproblemen zijn, kun je je beter voorbereiden op deze problemen en er gemakkelijker doorheen slaan. Dit helpt je relatie om moeilijkere tijden te overleven zonder in een break up te eindigen.

Sleur

Eén van de meest voorkomende problemen is dat het leven op zichzelf overweldigend kan zijn. Je komt in de dagelijkse sleur van je 9 tot 5 baan en bent hiernaast beide ook nog eens full-time moeder of vader. Hierdoor kan je partner afstandelijk lijken, wat vervolgens voor jou over kan komen als een afstand naar jou toe. Dit gebeurt in veel gevallen omdat je partner ook ruimte nodig heeft voor zich- of haarzelf.

In plaats van een groot argument hierover te maken is het belangrijk dat jullie beide deze fase accepteren en daarmee ook elkaar de ruimte gunnen. Je wacht vervolgens af en doet ondanks alle moeilijke momenten weer een poging om verbinding met elkaar te maken.

 

Talk, talk, talk

Ook gebrekkige communicatie kan leiden tot wrijvingen in je relatie. Sommige stellen hebben beide een verschillende communicatiestijl, zo heb je praters maar ook niet-praters of mensen die graag geconfronteerd worden of mensen die niet willen weten wat de ander dwars zit. De meeste stellen konden vroeger goed met elkaar communiceren maar luisteren tegenwoordig niet meer met elkaar.
In plaats daarvan vullen ze voor de ander in wat er gedacht wordt, en het zal niet als een verrassing komen dat dit niet altijd het meest positieve is. Hierdoor wordt elk gesprek een strijd omdat je beide niet weet waar je aan toe bent en van het meest negatieve uitgaat.

Tips

Al deze problemen kunnen overwonnen worden door een simpel gesprek waarin je beide identificeert wat er in jouw optiek mis gaat en waar je verandering zou willen zien. Je kan dit zelfs doen wanneer je partner een niet-prater is. Bedenkt eerst wat je wil zeggen, kies vervolgens je tijd en plaats en geef de ander 3 minuten de tijd om onafgebroken te zeggen wat diegene moet zeggen.

Vervolgens krijg je zelf de tijd om hier op te reageren. Je kan zelfs een email of een brief schrijven wanneer je het zelf lastig vind om de woorden op het moment te vinden. Probeer hier vooral “ik”-verklaringen te gebruiken en vermijd de ander de schuld te geven. Dit is belangrijk omdat wanneer mensen in de verdediging schieten, ze niet goed meer kunnen luisteren.

Seks

Ook seks kan een probleem vormen in je relatie. Zo kan het zijn dat de één het gevoel heeft dat er te weinig seks is, maar de ander het genoeg vind. Wanneer dit verschil van libidohoogte plaats vind, ga jezelf dan na waardoor dit kan komen. Communicatie is hier enorm belangrijk omdat je naar elkaar moet luisteren om te achterhalen waarom je partner/of jij zelf geen zin meer heeft. Praat in dit geval dan over wat je wel en niet wilt, en wees hier respectvol en aardig over de wensen van de ander. In veel gevallen is het seksleven niet spannend genoeg meer of willen jullie misschien iets nieuws proberen.

Meer seks

Hierbij kunnen seksartikelen of erotica helpen om het seksleven spannender te maken. Deze seksartikelen en erotica kunnen je seksleven een boost geven. Het kan alleen al aantrekkelijk of spannend zijn dat je dit toegeeft aan je partner en hem/haar vraagt om dit samen te gaan doen. Kijk eens bij LieveLieseLotte.nl als je hier meer informatie over wilt hebben.
Het hele proces naar het moment toe kan al opwindend zijn.

Je kent het misschien wel, in het begin doet hij van alles voor je. Hij neemt initiatief, koopt misschien wel een kadootje en kookt voor je, wat hij ook doet, hij laat in daden zien dat hij echt voor je gaat. Regeert snel op je appjes, belt je uit zichzelf en wil graag afspreken. En dan opeens… uit het niets… niets meer… of in ieder geval, heel weinig. Je hebt geen idee hoe dat komt, je vraagt je af wat je verkeerd hebt gedaan en weet niet hoe je zijn aandacht weer terug kan krijgen.

Relatieleer.nl geeft je 7 tips die ervoor kunnen zorgen dat hij zijn interesse behoudt of hoe jij ervoor kan zorgen dat hij weer zijn best gaat doen voor je en wat je in ieder geval niet moet doen.

 

 1. Overal waar ‘te’ voor staat…

 

Een beetje cliché, maar daardoor niet minder waar. Overal waar ‘te’ voor staat, is te veel. Ga niet als een bezetene appen en bellen. Overspoel hem niet.

 

 1. Less is more

 

Ook dat is waar. Hoe minder aandacht jij hem heeft, hoe groter de kans dat hij naar jou toekomt. Mits hij echt oprecht geïnteresseerd is in je, natuurlijk. Maar dit is ook een goede manier om erachter te komen hoe oprecht jouw droomprins is.

 

 1. Wissel af

 

Als er altijd hetzelfde gebeurt, wordt het al snel saai. Zorg dus voor wat afwisseling. Dat kan variëren in wat je doet maar ook op de manier waarop je reageert op zijn sms.  of Of reageer eens helemaal niet, terwijl je normaal gesproken binnen een paar seconde antwoord.

 

 1. De jager jaagt

 

Als een man weet dat jij volledig voor hem gaat, hij jou al in the pocket heeft, verliest hij sneller zijn interesse. Mannen zijn jagers, dus geef jezelf niet cadeau. Geef hem ook de kans om jou te veroveren.

 

 1. Na de rust, komt de storm

 

Als jij altijd reageert en direct naar hem toe komt rennen als hij dat vraagt, dan verwacht hij dat ook de volgende keer van je. Doe het eens niet. Je zal zien dat hij beter zijn gaat doen voor je.

 

 1. Relatie of flirt

 

De meeste mannen willen graag een relatie, maar zijn er ook bang voor. Je zijn bang om hun vrijheid te verliezen en om onder de plak te zitten. Die angst kan jij wegnemen door niet alles voor hem te doen maar te laten zien dat je ook je eigen leven hebt.

 

 1. Van alles een beetje

 

Ervoor zorgen dat de man zijn aandacht bij jou houdt, is het aan te raden om van alles een beetje te doen. Geef hem complimenten, maar niet te veel. Toon interesse, maar overdoe het niet. Laat hem weten dat je hem leuk vindt, maar overdrijf het niet. Leidt je eigen leven, neem pauzes in het beantwoorden van zijn berichten en zeg ook eens: “Nee, ik kan vanavond niet.”

 

Dit en veel meer lees en leer je bij RelatieLeer.nl. Meld je nu aan voor een gratis proefles.

We kennen het allemaal. De dates zijn leuk, misschien al voor langere tijd maar hij wil maar niet echt committen. Je wordt onzeker en gaat meer je best doen, maar dat heeft een tegenovergesteld resultaat. Hoe harder jij aan hem trekt, hoe meer hij loslaat!

Klinkt bekend? En ben je er ook zo klaar mee? Wil je nu eindelijk een man die echt voor je gaat, maar je weet niet hoe?

Doe de online training bij RELATIELEER.NL

En leer hoe je meer jezelf kan zijn, hoe je jouw onzekerheden kan overwinnen, hoe je niet meer bang hoeft te zijn dat hij je gaat negeren. Hoe je je compleet kan voelen in jouw droomrelatie.

In 7 lessen leer je meer over jezelf, over hoe mannen denken en hoe jij ervoor kan zorgen dat hij echt voor je gaat!

Watch this…

 

En nee dat is geen seks maar bewondering! Dus ga niet meteen uit de kleren, houdt het spannend voor hem. Niet alleen de eerste date maar ook daarna. Mannen zijn jagers, ja, ja cliché we weten het, maar daarom niet minder waar. Dus geef ze iets om achteraan te lopen, om te veroveren. Als jij je te snel gewonnen geeft, is de pret er voor hem al snel af. Het is alsof hij met zijn geweer door de bossen struint en jij een kant-en-klare biefstuk voor hem serveert. Niet doen dus!

Hoe wel? Dat leer je bij Relatieleer.nl

In 7 online lessen leer je meer over jezelf, over hoe mannen denken en hoe hij ervoor kan zorgen dat hij helemaal voor je gaat.

Maak jezelf aantrekkelijk voor hem

Aantrekkingskracht zit niet in het uiterlijk, dat wordt wel gezegd maar dat is echt niet zo. Echte, diepe aantrekkingskracht zit in het gedrag niet de manier waarom je gezicht of je lijf gevormd is. Het is de houding, de zelfverzekerdheid, de sprankeling in de ogen. Dus ook als jij jezelf niet de mooiste vindt, kan je jouw droomman nog steeds voor je winnen en behouden. De sleutel is dat hij zich aangetrokken voelt tot jou, maar hoe krijg je dat voor elkaar? Geen zorgen dat kan je leren, er zijn manieren die jij kan aanleren en die jou onweerstaanbaar maken.
Bij sommige lukt dat ‘au naturel’, vaak zonder dat ze het doorhebben, terwijl anderen daar wel wat hulp bij kunnen gebruiken.

Dat doet Relatieleer voor je:

 • Jou leren wat aantrekkelijk gedrag is,
 • Jou de vaardigheden leren hoe je moet reageren als hij even afstand neemt,
 • Hoe je de WhatsApp conversatie levendig houdt,
 • Hoe jij interessant bent voor hem en hoe je in een relatie hem geïnteresseerd houdt.

Klinkt goed, toch?! Neem gratis een kijkje in de eerste les, schrijf je nu in! Je hebt niets te verliezen en veel te winnen.

 

 

Flirten = bewust spanning oproepen, een gevoel creëren waardoor het verlangen stijgt op zo’n manier dat jullie ook zonder dat je samen bent aan elkaar denken en verlangen naar de volgende keer dat jullie samenzijn.

Flirten kan je leren.

Je kan leren hoe je hem geïnteresseerd houdt, je kan leren hoe je de WhatsApp berichtjes speels en avontuurlijk houdt. Jij kan ervoor zorgen door jouw berichtjes jullie dichterbij elkaar komen te staan. Jij kan ervoor zorgen dat hij jou uit zichzelf appt en een leuke date voorstelt of lieve woordjes typt.

 

Oprechte interesse door oprecht afstand nemen

Wil je echt contact met hem, ben je op zoek naar een diepere verbinding met hem? Houd het contact dan luchtig, speels en vooral niet direct reageren. Doe het niet… laat hem jou achterna jagen, laat hem zich afvragen wat je aan het doen bent dat belangrijker is dan hij is. Bekijk zijn berichtjes en laat ze even sudderen… De afstand die jij houdt, zal er echt voor zorgen dat hij dichterbij wil komen. Maar alleen als je het ook echt zo voelt… Hoe je dat leert? Dat leer je bij Relatieleer.nl

 

Vraag de eerste les gratis aan, je hebt niets te verliezen maar wel die ene leuke vent voor je te winnen.

Want alleen dan weet hij het ook. Dit is een belangrijke les die je zal tegenkomen in de online training van Relatieleer.nl; waardebesef.

Zit het geluk in de liefde je vaker tegen dan mee? Dat kan je veranderen. En dat doe je door jezelf te veranderen. Door op een andere manier naar jezelf te kijken. En dat leer je in 7 waardevolle lessen bij Relatieleer.nl, de training die jou helpt om jouw droomman te krijgen, te behouden of om je relatie nieuw leven in te blazen.

Wil je ook een lang gelukkig liefdesleven?

Domme vraag, want wie wil dat nou niet. Niemand kiest ervoor om single te zijn, niemand die graag genegeerd wordt door de man van haar dromen, niemand die zit te wachten op nog een mislukte Tinder-date. Dus meld je nu aan… Bekijk het eerste hoofdstuk gratis en voor niets, je hebt niets te verliezen maar wel heel veel te winnen.

 

Beantwoord deze vragen eens voor jezelf:

 • Wat voor type vrouw ben jij? En wat voor type vrouw wil je zijn?
 • Hoe heet je? Zou je anders zijn met een andere naam?
 • Hoe oud ben je? Hoe oud voel je je?
 • Ben je gelukkig? Gun je jezelf wel het geluk?
 • Heb je een eigen leven? Of cijfer je jezelf vaak weg voor een ander?
 • Waar ben je trots op? Waar ben je bang voor?
 • Hoe reageer jij op dingen?

Ben jij die harde tante of ben jij die TE aardige vrouw die alles doet en ondertussen hoopt dat je er iets voor terug krijgt?

 

Hallo jij,

Fijn dat je er bent… heb je geklikt op een link? Wil je jouw relatie verbeteren? Ben je er klaar mee om achter hem aan te lopen? Of heb je net weer een blauwtje gelopen? Het kan allemaal anders. Heel anders. Met onze online training RELATIELEER.

Misschien denk je leuk zo’n cursus van Relatieleer maar wat heb ik eraan?
In deze onlinecursus leer je:
– Hoe mannen denken
– Hoe je jouw droomrelatie krijgt
– Hoe je hem kunt veroveren en
– Hoe je hem kan behouden
– Hoe je met hem kan communiceren
– Hoe je ervoor zorgt je gelukkig blijft in je relatie
– Hoe je jouw ideale man in je relatie krijgt
& misschien wel belangrijker hoe jij blijer met jezelf wordt, meer zelfvertrouwen krijgt en lekker in je leven zit.

Je leert over wat mannen aantrekkelijk vinden, hoe jij je man kan blijven boeien en hoe jij die aantrekkingskracht kan behouden. Hoe hij ziet hoe waardevol je bent en je serieus neemt.

Je leert hoe jij je voelt over jezelf, hoe jij iets waardevols toevoegt aan de relatie waar hij niet meer zonder kan en wil. Hoe jullie samen onoverwinnelijker worden en groeien naar een liefdevolle en probleemloze toekomst.

Pas als jij weet wat je te bieden hebt, weet hoe waardevol je bent, pas dan, alleen dan zal hij dat ook doorhebben. Weet je dat niet dan zal hij afstand nemen en je in de friend-zone zetten. Vaak zie je het gebeuren bij anderen, maar heb je zelf niet door dat je ‘onderdanig’ bent in de relatie en dat terwijl mannen vallen voor sterke vrouwen. Zelfverzekerdheid is ultiem sexy.

Kijk maar eens naar deze Sarah, 50 jaar en met de benodigde bagage, haar date Peter heeft dat ook, maar Sarah is echt too much. Ze legt het er zo dik bovenop dat ze gecharmeerd is van Peter dat het niet meer interessant is voor hem, kijk zelf maar:

SARAH

Hoe Sarah wel Peter voor zich had kunnen winnen, hoe jij jouw droomvent voor je kan winnen, dat en nog veel meer leer je bij RELATIELEER.NL

MELD JE NU AAN VOOR EEN GRATIS PROEFLES…