Een partner vinden is lastig, en eentje die je wilt houden al helemaal. Als je een man hebt gevonden die een of meerdere van deze dingen doet, houd het dan vast. Je hebt een blijvertje aan de haak geslagen!

1. kalmerende werking

We hebben allemaal zo onze buien, angstig, depri, levendig of soms zelfdestructief. Als je partner deze buien herkent en erkent en de behoeften kan zien en eraan kan voldoen, is het een blijvertje.
Soms brengt een persoon ‘balans’ in jouw leven. Je onafhankelijkheid, zelfvertrouwen, zelfliefde en vrijheid worden gestimuleerd en vergroot door hem.

2. lachen

Lachen is een cruciaal levensmiddel met verschillende smaken. Als je iemand vindt die jouw smaakpapillen waardeert en jou ook nog aan het lachten krijgt, dan heb je een treasure gevonden.

3. gedeelde interesses

De matches die je krijgt bij het online daten worden voornamelijk geselecteerd op gezamenlijke interesses. Dat wil niet zeggen dat al jullie vrijetijdsbesteding afgestemd moet zijn op elkaar, maar samen met je geliefde op dezelfde manier ontspannen maakt het leven gemakkelijker en aangenamer.

4. respect

Respect is de hoeksteen van elke relatie. Respect wordt gevormd door bewustzijn en betrouwbaarheid. Door respect wordt vertrouwen gewonnen en dat zal jullie band verdiepen.

5. achter je staan

Een goede partner zal altijd jou altijd ondersteunen. Natuurlijk zal hij, als jij onzin uitkraamt, van zich laten horen, maar goede partners staan altijd achter je en vallen je nooit af.

6. veiligheid

Het is niet hun verantwoordelijkheid om jou een veilig gevoel te geven, maar met een goede partner voel je je altijd veiliger, ook als je iets alleen moet doen.

7. leven en laten leven

Wil jij een goede partner zijn? Probeer dan niet je partner te veranderen, Een goede partner zal niet proberen je te veranderen. Loop je ergens tegenaan? Verander dan jezelf. Verander je toon of de manier waarop je naar dingen kijkt. Wil je weten hoe? Schrijf je dan nu in voor de cursus van relatieleer.nl. Je zal zien dat het je relatie een stuk prettiger maakt.

8. geen onzekerheid

Een goede relatie verliest nooit het belang van de ander uit het oog. Jullie werken allebei als een team. Als jullie even alleen zijn, maak je je nooit zorgen over wat ze van plan zijn of zullen gaan doen.
Ze zullen het vertrouwen nooit misbruiken of testen.

9. vrijen

Seks met je ideale partner is een feestje. Voor jullie allebei. Je voelt je vrij met hem en jullie genieten allebei van het verkennen en ervaren van elkaars lichaam. Vrijen zou nooit een opgave moeten zijn, maar de ‘vonk’ kan moeilijk altijd verlicht blijven. Open communicatie en helpt een gepassioneerde relatie te behouden.

10. geen ongemakkelijke stiltes

Jullie kunnen allebei in een ruimte zitten zonder te hoeven praten. Samen stilzijn is een mooie intieme ervaring. De ruimte tussen jullie is nooit vijandig of gevuld met onzekerheden of zorgen.

11. tijd vrijmaken

Jouw ideale man beantwoordt je teksten, maakt tijd voor je vrij en denkt aan je als je niet in de buurt bent. Als hij weinig vrije tijd heefn, legt hij uit wat er aan de hand is en blijf je op de hoogte.

12. onafhankelijkheid aanmoedigen

Hoewel je op zijn steun kunt rekenen, verliest jij nooit het vermogen om alleen te staan. Een gezonde, sterke relatie wordt gedefinieerd als twee mensen als een team werken.
Je mag nooit het gevoel hebben dat je niet zonder hem kunt leven, maar als je ze ooit zou verliezen, zou dat vernietigend zijn.
Zijn liefde en steun zorgt ervoor dat jij een mooier en completer mens bent.

Voor meer geweldig relatieadvies en tips houd Relatieleer.nl in de gaten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord