Nee, niet dat je hem als een loonslaafje de grond laat schrobben, maar laat hem zijn best doen voor je. Geef hem de kans om man te zijn, om zijn mannelijkheid te tonen en zijn jagersinstinct te voeden.

 

Zo gewonnen….

Zo geronnen, luidt het spreekwoord. En voor mannen geldt dat zeker. Op het moment dat jij een makkelijk prooi bent, hij geen enkele moeite hoeft te doen om jou te veroveren, dan verliest hij razendsnel zijn interesse.

 

Jungle

In de jungle der liefde wil hij niets liever dan jou achterna lopen, mits hij jou natuurlijk leuk genoeg vindt. Maar zelfs als jij in de eerste instantie niet heel veel interesse in je toont, kan je ervoor zorgen dat hij jou gaat zien. Mannen vallen nu eenmaal op sterke, krachtige, zelfverzekerde vrouwen. Daar zit de echte schoonheid in. Natuurlijk is het fijn als je er ook nog leuk uitziet, maar de echte beauty zit van binnen. Met de juiste uitstraling, straal je jouw persoonlijkheid zo zijn richting in.

 

Geen hard-to-get

Als hij eenmaal zijn oog op jou heeft laten vallen, dan ga je gewoon door met je leuke leventje. Niet alles uit je handen laten vallen omdat hij met je uit wilt, dat maakt je niet aantrekkelijk. Met het tegenovergestelde hard-to-get spelen, win je hem ook niet. Doe normaal, leef je leven, ga uit met vriendinnen, have fun en laat hem weten dat hij zijn best voor je moet doen. Je vindt hem leuk, maar er zijn meer leuke mannen, dus laat hem maar zien wat hij voor jou over heeft.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord